GLS CSOMAGPONT

A magánszemélyeknek és az esetenként feladó cégeknek ajánljuk ezt a csomagfeladási lehetőséget a GLS CsomagPonton keresztül.


A csomagfeladás nagyon egyszerű: A feladó átadja a csomagját a GLS CsomagPontban, és Magyarországon a feladást követő munkanapon a GLS kézbesíti azt. Az Európai Unión belül az átfutási idő 24-96 óra. A szolgáltatáshoz tartozik az automatikus csomagbiztosítás is, csomagonként legfeljebb 50 000 forintig.

A CsomagPonton feladott csomagok esetében nincs határidős kézbesítés, veszélyes áruszállítás és magasabb értékbiztosítás. Utánvétes csomagot csak Magyarország területén lehet feladni, magyarországi címzettnek.

5 méret – 5 árkategória
A csomagok árát nem a súlya határozza meg, hanem a mérete, így az ár gyorsabban és egyszerűbben kiszámolható. A csomagok belföldön legfeljebb 40 kg, exportcsomag esetében maximum 50 kg lehet. A körméret (2x a rövidebbik oldalak + a 1x a hosszabbik oldal) nem haladhatja meg a 3 métert, ahol a magasság max. 60 cm, egyik szélesség max. 80 cm és a hossza legfeljebb 200 cm lehet. A körméretről még több információt itt (pdf) talál, vagy nézze meg a GLS CsomagPont körméret / csomagméret oldalt.

Figyelem!

A feladott áru csak és kizárólag teljesen ép és sértetlen csomagolásban adható fel!


További kérdéseire állunk szíves rendelkezésére a GLS CsomagPontban, várjuk véleményét!